CORAL SUB DUIKCENTRUM  EN FACILITEITEN - PADI duik CENTRUM TENERIFE

TerraceCoral Sub bevat een spectaculair 200 m² zeezwembad, naast de Atlantische oceaan, de perfecte plaats voor zowel duikers als hun familie. Wij bieden duiktrainingen op elk niveau aan . Voor de gebreveteerde duikers hebben we 2 zodiacs, waarmee we vertrekken vanaf het strand vlakbij het duikcentrum. We varen 6 dagen per week (gesloten op zondag behalve afspraak) Voor de duiken die het toelaten en Nitrox gebreveteerde duikers.

SAFETY FIRST:

Al onze stafmedewerkers zijn getraind in noodprocedures en eerste hulp verlening. (bij moeilijkheden buiten ons duikcentra werden wij reeds meermaals te hulp gevraagd). Een decompressie kamer is beschikbaar op 45 min van het duikcentrum en is 24 uur per dag bemand en altijd is een dokter aanwezig. Wij beschikken ook over zuurstof en ehbo kits en radio of telefoon voor elke boot. Wij zijn volledig verzekerd bij DAN EUROPE.Ondanks al deze voorzorgen is ons eerste doel om veilig te duiken en te anticiperen op mogelijke problemen voor er iets kan gebeuren. Wij hebben een uitstekend veiligheids record .....help ons om dit zo te houden!!!!!

EERSTE KLAS MOGELIJKHEDEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Duikuitrustingen: Wij hebben 30 komplete sets van SCUBAPRO equipement in alle maten te huur ,octopus en dieptemeter zijn standaard gemonteerd.Er zij veel 12 en
 15 liter flessen beschikbaar zowel dan als internationale aansluiting. We hebben 2 Bauer compressoren met een capaciteit van 1000 liter per minuut en grote buffertanks. Wij moeten nooit wachten terwijl de tanks gevuld worden.